SUPPORT ACT VUKOVI
26/10/2022
20:00
Haarlem
Patronaat stage 3
Google Maps

VUKOVI: Van een viertal naar een duo en van een rockband naar een electro-punk sound, dat is in het kort de geschiedenis van VUKOVI. Hun tweede album ‘Fall Better’ verscheen in januari 2020 en is vooral voor zangeres Janine Shilstone persoonlijk geworden. Niet alleen ze eindelijk ideeën voor een concept-album kon doorvoeren, maar ook omdat ze voor het eerst zingt over het hebben van een dwangstoornis.

Los van dat gaat de sound van VUKOVI nu alle kanten op. Naast het vertrouwde rockrandje haalt het duo, dat naast Shillstone bestaat uit Hamish Reilly, inspiratie uit trap, club, Die Antwoord, Bring Me The Horizon en futuristische films en series als Alien, West World en Black Mirror. Hun derde album ‘Nula’ verschijnt later dit jaar.

Support

Ivyvox

Met een flinke dosis feel good & catchy high energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Hun geluid is kenmerkend, evenals het enthousiasme op het podium van deze Haagse babes & dude. Get ready voor een mix van pakkende meerstemmige melodieën, groovy baslijnen, crunchy gitaren en kickass drums!